Snigende debut

For et par år siden havde jeg hold i ryggen. Det ville ikke gå væk og så gik jeg til kiropraktor. Jeg så, at hun skrev i min journal, at smerterne havde haft ‘snigende debut.’ Orv, fedt bandnavn, tænkte jeg – og så glemte jeg det igen.

Men den anden dag huskede jeg det pludselig igen. Alex Nyborg Madsen spillede en af mine sange i sit program i radioen (Yay) og i introduktionen sagde han, at han egentlig ikke var sikker på om jeg var debutant. Tja, er jeg egentlig det, tænkte jeg – for hvor/hvornår tæller man fra?

Jeg er hverken ung, ‘up and coming’ eller ny i byen. Jeg gør som jeg plejer – med få variationer. Feks den variation, at min musik er blevet lidt mere offentlig tilgængelig. Feks på EP og så nu på tirsdag, hvor jeg spiller til Sangskriver på Godset.

Mon vi ses?